Vänligen välj företag eller privat

Företagstjänster

Förstasidan Företagstjänster

Comega erbjuder företagskunder helhetslösningar som skräddarsys efter genomgång av era behov samt eventuell befintlig miljö.

Ring Johan direkt på telefon 070-3320820 för rådgivning.

Comega kan bl.a. hjälpa ert företag med:

Service
Serviceavtal kan tecknas, vilket garanterar vår tillgänglighet och inställelsetid. Vi övervakar kontinuerligt nätverket med analys av server- och klienthälsa. Vi ser bl.a. till att datorer och servrar är uppdaterade och att t.ex. antivirus är aktiverade och uppdaterade. Allt för att minimera stillestånd av er verksamhet. Vi erbjuder olika nivåer av serviceavtal, anpassade för olika företags behov. Vid problem med t.ex. dator prioriteras avtalskunder med snabb hjälp på plats eller i verkstad av våra duktiga tekniker. Kontakta om för mer info om servicenivåer och pris.

Nyinstallation
Vi levererar och installerar nya servrar, mjukvaror, klientdatorer, skrivare och nätverksutrustning. För t.ex. nystartade företag kan vi bygga upp en totallösning med helt ny utrustning anpassad efter just Era behov och resurser.

Analys av befintlig mijö
Många företag har inte gått igenom sina datorer och nätverk på många år, och utnyttjar inte möjligheterna som idag finns. De senaste åren har det hänt mycket som kan underlätta och effektivisera en arbetsdag för dig och dina medarbetare. Företag som redan har en maskinpark, kanske behöver bygga ut, eller uppgradera delar av den.

Hosting (Molntjänster - Cloud Services)
Flytta ut hela eller delar av era servrar och program till oss. Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi trygg hostingdrift. Kontakta oss för mer info och priser. Vi hjälper er att komma igång och blir er kontakt vid support. Exempel på vad som kan erbjudas genom hosting:

  • Exchange & Sharepoint
  • Dedikerad eller virtuell server
  • Personlig onlinebackup
  • Serverbackup
  • Webbhotell
  • Fler tjänster och funktioner införs kontinuerligt

Försäljning av hårdvara och program
Vi levererar allt som behövs för ditt företags IT-behov, bl.a. servrar, nätverksprodukter och såväl bärbara som stationära datorer. Vi har mångårig erfarenhet av försäljning, och har byggt upp goda relationer med de stora tillverkarna och leverantörerna, vilket gör att vi kan erbjuda bra priser och snabba leveranser. Välj mellan att själv hämta i butik, få varan levererad direkt till Er, eller att vi kommer ut och levererar samt installerar.

Utbildning
Vi utför även utbildning inom allt från Microsoft Office till mer avancerade utbildningar för tekniker. Titta under menyn Utbildning för mer info.